ΑΜΕΣΑ  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ

Η εταιρία «ΑΧΤΙΔΑ ΑΕΒΕ»  ιδρύθηκε το 1986 από τον Ευάγγελο Κουβράκη ..έναν έμπειρο έμπορο με έντονη παρουσία στο χώρο της αγοράς από το 1955.

Από την στιγμή της ίδρυσης της και μέχρι σήμερα η εταιρία συνεχίζει την ανοδική της πορεία με επιτυχία τόσο στο επίπεδο συνεργασίας με κορυφαίες  εταιρίες στη χώρα μας όσο και στο επίπεδο εξυπηρέτησης όλων των μεγάλων και μικρών σημείων λιανικής και χονδρικής πώλησης στον δραστηριοποιούμενο χώρο της αγοράς της ..

Είναι μία εταιρία  που ως επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας επώνυμων εταιριών αλλά και ως παραγωγός δικών της προϊόντων  όπως «CAFÉ KOYBRAKH»

ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της  σ’ έναν χώρο περίπου  1800τμ στον κόμβο των Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής και με δίκτυο διανομής σε όλο τον νομό Χαλκιδικής ..

Σήμερα  η «ΑΧΤΙΔΑ ΑΕΒΕ» συνεχίζει  δυναμικά  πλέον στις  από το 2009  νέες ιδιόκτητες σύγχρονες αποθηκευτικές μονάδες της άρτια εξοπλισμένες με έκταση   3500τμ,στην Εθν. οδό θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών  ,έχοντας στο δυναμικό της  ανθρώπους με υπευθυνότητα και μεράκι και κυρίως εμπειρία   στον ευρύτερο χώρο του S/M Διατηρεί ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής με  20 ιδιόκτητα αυτοκίνητα  φορτηγά-ψυγεία  και επιβατικά  προσφέροντας τα προϊόντα της σε 3 πλέον νομούς της Βόρειας Ελλάδας ( Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής )

Πρόθεση όλων των μελών της εταιρίας είναι η πλήρης κάλυψη  όλων των σημείων της αγοράς  της  ΑΜΕΣΑ   ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ  και με τον καλύτερο ,ασφαλέστερο τρόπο,σε όση ποσότητα χρειάζεται ο πελάτης μας   και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Προκειμένου να το επιτύχει αυτό έχει καθιερώσει από το 2011 σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε συμμόρφωση με το HACCP και το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 .